MATSIKKERHET – ER LAKSEN NORSK?
I en uforutsigbar verden blir matberedskap igjen satt høyt på dagsorden. De folkevalgte blir ikke enige om i hvilken grad oppdrettslaksen er norsk eller ikke. Selv om 90% av laksefôret importeres i dag, kan laksen likevel få «en plass ved bordet» i den norske beredskapsdebatten – sammen med kjøtt, melk, egg og grønnsaker?
Vi inviterer sentrale politikere, miljøstiftelse og aktører fra næringen til en viktig debatt under Arendalsuka.
Sted: Kystveien 2, Restaurant Havgløtt, (1. etg)
Program for arrangementet:
10.30-11.00 Kaffe og frukt
11.00-12.00 Arrangementsstart
12.00-12.30 Slutt, mingling
Medvirkende i debatten:
Marianne Sivertsen Næss, Fiskeri- og havminister, Nærings- og fiskeridepartementet
Robert Eriksson, Administrerende direktør, Sjømatbedriftene
Edgar Skjervold, Administrerende direktør, Nutrimar
Silje Båtsvik Risholm, Seniorrådgiver havbruk, Miljøstiftelsen Bellona
Ole Jørgen Marvik, Styremedlem, Gas2Feed
Trond Madsen, Moderator/Seniorrådgiver, NHO Agder
Her kan du finne arrangementet.