Matressurser fra havet

Fiskere, kokker, forskere og ressurspersoner fra forvaltning og andre sektorer møtes på Lindesnes 5.-6. oktober.

Tema som belyses:

  • kunnskap om nye arter

  • kvalitet og produktutvikling

  • organisering av fangst, mellomlagring og salg

  • behovet for levendelagringsfasiliteter

  • fangstbasert akvakultur

  • reguleringer og myndighetskrav

  • marked, valg av forretningskonsept, osv.

Samlingen skal kartlegge kunnskapshull og  støtte opp om næring og utvikle samarbeid med kunnskapsmiljø og kommersielle aktører.

Den arrangeres av Rosfjord strandhotell i samarbeid med prosjektet Innakva og Akvalplan-niva AS.

Les mer om fagsamlinga her

Liv Birkeland

Styreleder Innakva LAB, og Veileder bærekraftig forretningsutvikling og prosjektledelse.

E-post

Forrige
Forrige

Ny frist 15 oktober! Tilskudd til bærekraftig blå næring.

Neste
Neste

Klynga satser videre