Nedtelling til havbruks-konferansen i Flekkefjord
Det er riktig god oppslutning om vår konferanse med et meget aktuelt og flott program. Er du ikke påmeldt er det fortsatt mulig, og vi oppfordrer til å delta med flere fra hver bedrift for et maksimalt utbytte og utvidet læring i teamet.
Det er GCE NODE og Innakva KLYNGE har gleden av å invitere deg til årets konferanse: Norsk Havbruk; «Innovasjoner for bærekraftig matproduksjon».
For påmelding følg denne linken.
Programmet:
Tirsdag 1. november
1100 – 1200 Lunsj på Maritim Fjordhotell
1200 – 1210 Åpning, Flekkefjord Kultursenter, SPIRA
Jon Løvland (Innakva Klynge)
Ordfører Torbjørn Klungland (Flekkefjord kommune)
1210 – 1230 Innledning
Yngve Torgersen (NFD): Havbruksnæringen de neste 10 årene
1230 – 1500 Rammebetingelser
1230 – 1330
Bente Torstensen (NOFIMA): Dyrevelferd
Kim Tallaksen Halvorsen (HI): Mot et bærekraftig fiskeri og bruk av rensefisk – muligheter og utfordringer
Marius Takvam og Patrick Anthony Tang (NORCE): Laks i oppdrett og miljøkrav
1330 – 1400 Kaffepause
1400 – 1500
Trond Rafoss (Ocean Farm Holding AS): Lavtrofisk akvakulturproduksjon i tilknytning til havvind
Robin Scotland (Stolt Sea Farm): Utfordringer og muligheter for landbasert oppdrett
Kjell Maroni (FHF): FHF rolle innen utvikling av havbruksnæringen og fremtidige prioriteringer
1500 – 1515 Kaffepause
1515 – 1710 Ny teknologi for økt bærekraft
Trond Severinsen (Hauge Aqua): Egget®, kanskje fremtidens løsning for havbruk og lakseoppdrett globalt?
Friede Andersen (Mattilsynet): Nye konsepter; etterprøvbarhet og dokumentasjon
Marie Bueie Holstad (UIB/NORCE): SFI Smart Ocean – overvåking for bærekraftige havindustrier
1615 – 1630 Kaffepause
1630 – 1730
Daria Lysova (Fjord Solution): Fjord Solutions: Bærekraftige løsninger for tradisjonelt oppdrett i sjø
Ragnar Tveterås (UiS): Bedre forståelse av biologi og miljøeffekter av de nye teknologiene
Arild Johannessen (EcoFishCircle): AirFeed; et nytt bærekraftig protein fra luft og vann
1730 – 1815 Mingling
1815 – 1915 B2B møter
2030 –Middag, Maritim Fjordhotell
Onsdag 2. November
0830 – 1200 Fremtidige utfordringer og mulige løsninger
0830 – 0910
Bernhard Østebøvik (MOWI): Utfordringer og muligheter ved produksjon av laks og settefisk på Agder
Fredrik Faye (CSUB): Fullskala Matfiskanlegg i GRP, erfaringer fra design og fabrikasjon
0910 – 0930 Kaffepause
0930 – 1030
Helge Hydle (Moreld Aqua): Nyttiggjøre 50 års offshore-erfaring for Havbruk til Havs
Håkon Bergan (Nekkar ASA): ”Starfish”, resultater fra uttesting av merden
Fiona Provan (NORCE): Grønn Plattform; Sikre bærekraften i fremtidens havbruk til havs og tilknyttede verdikjeder
1030 – 1100 Kaffepause
1100 – 1200
Erik Haavind (NOV): NOV og landbasert oppdrett. Hva kan vi tilføre bransjen?
Nabil Belbachir (NORCE): Aquaculture goes digital
Marie Sørli (Eksfin): Hvordan kan Eksfin bidra med finansiering til havbruksnæringen?
1200 – 1300 Lunsj og avslutning, Maritim Fjordhotell
1300 – 1500 Tilleggsvalg – Bedriftsbesøk
Norsk Oppdrettsservice, landbasert rensefisk
MOWI, havbasert laks
Stolt Sea Farm, Piggvar