Arendalsuka: Matsikkerhet - er laksen norsk?

I en uforutsigbar verden blir matberedskap igjen satt høyt på dagsorden. De folkevalgte blir ikke enige om i hvilken grad oppdrettslaksen er norsk eller ikke. Selv om 90% av laksefôret importeres i dag, kan laksen likevel få «en plass ved bordet» i den norske beredskapsdebatten – sammen med kjøtt, melk, egg og grønnsaker?

Vi inviterer sentrale politikere, miljøstiftelse og aktører fra næringen til en viktig debatt under Arendalsuka.

Sted: Kystveien 2, Restaurant Havgløtt, (1. etg)

Program for arrangementet:

10.30-11.00 Kaffe og frukt
11.00-12.00 Arrangementsstart
12.00-12.30 Slutt, mingling

Medvirkende i debatten:

  • Marianne Sivertsen Næss, Fiskeri- og havminister, Nærings- og fiskeridepartementet

  • Robert Eriksson, Administrerende direktør, Sjømatbedriftene

  • Ole Marius Farstad, Salgssjef, Polarfeed AS

  • Silje Båtsvik Risholm, Seniorrådgiver havbruk, Miljøstiftelsen Bellona

  • Ole Jørgen Marvik, Styremedlem, Gas2Feed

  • Trond Madsen, Moderator/Seniorrådgiver, NHO Agder

Her kan du finne arrangementet.

Forrige
Forrige

Kimtall analyse

Neste
Neste

Strategidokument 2024-2028