Norsk Ørret AS med viktig kvalitets-leveranse
I en pressemelding fra Wangensten AS forteller de at ørret fra distriktet igjen når nye spennende markeder. Det er fjellørret fra klyngebedriften Norsk Ørret AS i Sirdal som hos Wangensten AS på Leira har blitt saltet med det norske saltet HavsnøTM og modnet i over 12 måneder før den nå kommer på markedet.
-Dette er et helt unikt produkt som det ikke finnes i markedet fra før, sier daglig leder Edgar Linn. Vi har den med på vår stand i rakfiskløypa på Fagernes, der vil du både kunne få smake og kjøpe nyheten.
Fjellørreten, eller brunørreten som mange sier, som kommer fra Sirdal vokser sakte i kaldt vann som gir en fisk med mye muskelmasse og mindre fett som passer perfekt til rakfisk. Wangensten har også valgt å bruke det norske saltet HavsnøTM produsert på øya Gossen i Møre og Romsdal. -To gode råvarer i seg selv møter da rakfisk-tradisjonen i Valdres og blir til et flott produkt vi er skikkelig stolte av, legger Edgar til.
Skal selges hos Meny
Wangensten er veldig fornøyde med at kategorisjef for lokalmat i NorgesGruppen Eivind Haalien og kategorisjef for fisk i Meny Lars Gerhardsen også setter pris på denne nyheten. Raket fjellørret blir derfor å finne i hyllene hos Meny, i tillegg til Wangenstens utsalg på Leira og de lokale Spar- og Jokerbutikkene i Valdres. -Denne nyheten raket fjellørret gleder vi oss veldig til å selge i Meny, dette alternativet har vi ventet lenge på, sier Lars Gerhardsen i Meny.
Innakva Klynge gratulerer Norsk Ørret AS med nok en kvalitetsleveranse.